Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

KAPSALON VOOR HET HELE GEZIN

AUTHENTIEK

AUTHENTIEK SCHEREN

Kipt-Knap Schijndel geeft de man weer een plek, terug naar historie, de ambacht met creativiteit, zorg en aandacht voor een zeer aantrekkelijke prijs. Beleef de oude traditie zoals de Classic 'Hot Towel' shaving met een moderne twist met lotions en klassieke scheerproducten. Laat u verwennen met deze uitgebreide nostalgische scheerbeurt.

Scheren is voor de meeste mannen een noodzaak en een terugkerend ritueel. Een routineklus waar men bijna niet meer bij nadenkt. Hoe makkelijker, hoe sneller, hoe beter... . Maar,.. scheren kan ook een ultiem genot betekenen... Hoe? Door te scheren zoals onze overgrootvaders het deden. Klassiek met een open scheermes. Daarnaast blijkt deze traditionele manier van scheren goed te zijn voor mannen die kampen met huidirritatie en/of huiduitslag. Ingegroeide haren zijn voor sommige mannen een steeds terugkerend probleem. De authentiek scheermethode blijkt er een probaat middel tegen.Geschikt voor baard, bakkebaard en snor.